Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door Badplank.com. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op deze site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Afbeeldingen

Op de website gebruiken wij foto’s. Ondanks dat wij de afbeeldingen met uiterste zorg hebben samengesteld kan het zijn dat een afbeeldingen niet helemaal overeenkomt met de werkelijke specificaties. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor¬†rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de afbeeldingen en baseren uiteindelijk het product op de gegeven maten en gestelde specificaties.